subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Čempionšip: Najava utakmica 39. kola (petak)

Ova sezona u Čempionšipu polako se privodi kraju, a sada je na red došlo i 39. kolo. Na programu je ukupno 10 mečeva ovog petka, koji će se odigrati u četiri različita termina. Sve u svemu, gledaćemo nekoliko veoma interesantnih mečeva.

Bez sumnje Kardif neće imati težak zadatak i velike su šanse da nastave da se približavaju Vulvsima, s’ obzirom da svoj meč odigrati sa ekipom Bertona, koja je predposlednja na tabeli. U jednom od derbija kola susrešće se upravo Vulvsi i ekipa Midlsbroa, što bi zbog potrebe bodova mogao da bude i najuzbudljiviji meč na programu.

U prošlom kolu na najavi smo ostvarili učinak 5 od 9 pogođenih predloga, pa se nadamo da će i današnji dan proći u znaku velike uspešnosti. Srećno!



U prvom današnjem meču Notingem će gostovati ekipi Milvola, koja iako ima jedan od najslabijih budžeta u ligi igra zaista na fantastičnom nivou, te sada imaju samo 4 boda manje od Midlsbroa koji je iznad crte za plasman u plej-of. Sve u svemu, tim Harisa Nila vezao je čak 8 mečeva bez poraza (6 pobeda), dok su na svom terenu poslednji poraz pretrpeli još tokom novembra meseca, te bi im trebalo predstavljati podstrek za ovaj meč. Notingem se već pomirio sa činjenicom da do kraja sezone ne igraju ni za šta, pošto su sada sigurni na sredini tabele sa 11 bodova više od Birmingema koji je u crvenoj zoni. Razne kombinacije do kraja sezone ne bi trebale da budu čudne, pa bi upravo tim poput Milvola morao da zaradi bodove preko toga, uz naravno dosta čvrstu igru.

Predlog: 1X&0-3 @1,50 (pobeda domaćina ili remi uz 0 do 3 golova)


Ekipa Barnslija pokušaće da na “Oukvelu“ dođe do prvog trijumfa pred svojim navijačima još od početka novembra, te da se izvuku sa dna tebele i koliko-toliko sigurnije završe sezonu. Trenutno imaju isti broj bodova kao i ekipa Birmingema koja je u toj kritičnoj trojci, a “zahvaljujući“ lošoj formi sami sebe sve više ukopavaju. Sa druge strane, Bristol igra iznenađujuće dobro i ima ogromne šanse da se nađe u doigravanju za konačan plasman u elitu, s’ obzirom da za ekipama Midlsbroa i Darbija zaostaju samo 1 bod. Pre svega, ovaj meč će imati značaj kako bi tim sa istoka Engleske konačno uspeo da trijumfuje na strani, što su poslednji put uradili krajem prošle godine. Nema sumnje da će manji problem predstavljati suspenzija defanzivca Adena Flinta koji je ove sezone postigao 7 golova u ligi, ali odlični igrači kao što su Dedju i Rid trebali bi to da nadomeste. Sve u svemu, kvalitet je na strani gostiju.

Što se tiče statistike, na poslednjih 6 susreta ove dve ekipe palo je čak 29 golova, tj. u proseku nešto manje od 5 golova po utakmici.

Predlog: X2&2+ @1,85 (remi ili pobeda gostiju uz 2 ili više golova)


Obe ekipe nalaze se prvi vrhu tabele, ali samo ekipa Šefild Junajteda ima određene šanse za plasman u plej-of. Brentfod se zahvaljujući kiksevima u poslednjih nekoliko kola odaljio od elitnog drušva i sada može samo da se nada nekom čudu. Na ovom meču nastupiće bez dva veoma važna vezna igrača, s’ obzirom da je Sojers suspendovan, a da se Danac Bjeland nije oporavio od povrede. Tim iz Šefilda, kao što smo rekli, ima šanse za plej-of, udaljeni su od te zone svega 2 boda, a zbog dosta dobre igre u poslednje vreme igrači smeju da se nadaju tome. Mišljenja smo da današnji gost može da dođe do bodova, pre svega – imaju dosta veliku motivaciju, što domaćoj ekipi nedostaje. Proglašeni su autsajderima na ovom meču, zbog nešto dužeg puta ka Londonu, ali nekoliko puta su dokazali da itekako umeju da se nose sa time, te ne bi bilo čudo kada bi došli do povoljnog rezultata.

Predlog: PX2 @1,45 (remi ili vođstvo gostiju na poluvremenu)


Kardif iz kola u kola dokazuje da je nezaustavljiv i da Nil Vornok ponovo ima recept za promociju u Premijer Ligu. Činjenica da su vezali 7 pobeda u ligi govori mnogo toga, a najvažnije da niko neće dobro proći u duelu sa Velšanima. Danas im u goste dolazi jedna od najlošijih ekipa u ligi, nema sumnje da će sada ići na pobedu s’ obzirom da i pored toga imaju 1 meč manje od ostalih ekipa (izuzev Darbija). Velike su šanse da se domognu i te 1. pozicije, te mislimo da će upravo to biti cilj fantastičnih igrača i još boljeg trenera na klupi tima iz Kardifa. Jedino što možemo da kažemo za ekipu Bertona jeste da igraju katastrofalno, iako imaju 3 boda manje od Barnslija, koji je iznad crten oni su već overili vizu za Ligu 1, kako zbog forme od 5 mečeva bez pobede, tako i zbog dosta loše igre koju prikazuju na terenu.

Predlog: 1&D2+ @1,75 (pobeda domaćina uz bar 2 postignuta gola)


Kao što smo govorili u prethodnim najavama Lids ne blista, ali opstanak je nešto što ih sigurno očekuje po okončanju sezone. Trenutno sa 50 bodova ne mogu ni u plej-of, ali ni u crvenu zonu, te svakako da je rizično njih stavljati na tiket zbog raznih potencijalnih kombinacija u startnoj postavi. Ipak, današnji domaćin vezao je 4 meča bez pobede i sigurno da će na nju ići protiv Boltona, koji istina nije posebno kvalitetan tim. Oni se nalaze nešto niže na tabeli i imaju dosta manju razliku bodova u odnosu na kritični Birmingem, ali što zbog rasporeda to zbog katastrofalne forme “donjeg doma“ ovaj tim može da odahne. Činjenica da su možda i najgori gost u ligi ide u korist Lidsu, te ukoliko već morate odigrajte na pobedu tima sa “Eland Rouda“.

Predlog: 1 @1,95 (pobeda domaćina)


Norič je donekle uspeo da popravi utisak pa su na poslednjih 10 mečeva samo jednom ispustili sva 3 boda. Zadnja u nizu bila je ekipa Redinga koja je pala sa 3 gola u njihovoj mreži, čime “Kanarinci“ najavljuju da se neće predavati protiv raspoloženog tima koji sa klupe vodi Jokanović. Fulam sigurno da će i na ovom meču juriti sva 3 boda ne bi li nekako prestigli Kardif, što verovatno nije moguće zbog fantastične igre Velšana. Sve u svemu, Mitar, Sesenjon i kompanija trebali bi da na ovom meču dođu bar do 1 boda te da obezbede bar trenutnu 3. poziciju. S’ obzirom da su ova 2 napadača takođe nastupala tokom reprezentativne pauze, mišljenja smo da će umor učiniti svoje te da nećemo gledati goleadu.

Predlog: W2 @1,55 (pobeda gostiju bez nerešenog ishoda)


Iako ima dosta dobar tim, ekipa Šefilda nije uspela da uđe u borbu za plej-of, ali takođe ne vode ni borbu za opstanak. Ukoliko na samom dnu tabele ne bude ogromnih iznenađenja možemo reći da su “Sove“ zasigurno izborile učešće u Čempionšipu i nakon leta. Raduje činjenica da su nakon 5 poraza uspeli da odigraju nerešeno sa Boltonom i da slave nad ekipom Lidsa u prošlom kolu pa svakako da na meč sa Prestonom ulaze u dosta dobrom raspoloženju. Preston, iako po našem mišljenju jedna od kvalitetski slabijih ekipa u ovoj ligi, igraju fantastično te su na poslednjih 10 mečeva samo 2 puta poraženi. Takođe, tim sa severa Engleske trenutno je najbolji gost u ligi, odmah iza Vulvsa, što bi moglo da im donese bodove i danas.

Predlog: X2-X2 @1,45 (remi ili pobeda gostiju na poluvremenu i kraju utakmice)


Najzanimljivija utakmica ovog petka sigurno će biti duel Midlsbroa i Vulvsa, koji je praktično okršaj za bolje pozicioniranje u vrhu tabele. Midlsbro je nakon lošijih partija, na početku godine, dosta pao na tabeli te su sada na dnu te zone za plej-of sa 1 bodom više od Bristola koji je ispod crte. Sve u svemu, sada im je forma i više nego odlična, ali u goste im dolazi možda i najkvalitetnija ekipa u ligi te neće sve biti tako lako. Vulvsi su vezali par kikseva, ali su se ekspresno vratili u ritam ubedljivim pobedama nad Redingom i Bertonom. Danas će se sastati sa ekipom od koje su izgubili svih 5 mečeva u gostima, što stvara dodatan pritisak na tim. Mislimo da će ovaj meč biti dosta dobar za gledanje, očekujemo dosta akcije i nervoze na terenu, ali ni jednoj ekipi ne dajemo značajniju prednost.

Predlog: P/K X @1,60 (remi na poluvremenu ili na kraju utakmice)


Reding je poslednju pobedu zabeležio krajem januara, a niz od 9 mečeva bez pobede odrazio se i na poziciju na tabeli pošto se tim iz okoline Londona nalazi na 3 boda više od Birmingema koji je “pocrveneo“. Sve u svemu, glavni trener je promenjen (doveden je iskusni Pol Klement) i sada treba očekivati da se stvari promene, da li pozitivno ili negativno – ne znamo. Mišljenja smo da će Reding pod komandom novog trenera uspeti da se izvuče iz donjeg dela tabele, te da sezonu mogu završiti sigurni na sredini tabele. KPR je i remijem sa Fulamom dokazao da je njihov cilj opstanak i da se neće predati, te su vezali ukupno 4 meča bez poraza i to protiv zaista teških rivala kao što su Darbi, Aston Vila i Fulam.

Od ovog meča zaista ne znamo šta da očekujemo, te ako nemate ništa na umu bolje da ga preskočite.


Poslednji meč za danas odigraće se od 20 časova i 45 minuta tim iz Darbija pokušaće konačno da dođe do trijumfa i tako se vrati u trku za 3. ili 4. poziciju, što je u ovom trenutku dosta teško. Ipak, danas imaju protivnika kojeg jednostavno moraju pobediti i ne smeju sebi dopustiti novi kiks i eventualno 8. meč u nizu kako nisu useli da slave. Sanderlend igra katastrofalno, zauzimaju zasluženo samo dno tabele, ekspresno su overili vizu za Ligu 1 i zaista ne očekujemo da pružaju ikakav otpor do kraja sezone. Ukoliko domaći tim danas ne zabeleži pobedu mišljenja smo i da ne zaslužuju borbu u plej-ofu.

Predlog: 1&D2+ @2,00 (pobeda domaćina uz bar 2 postignuta gola)



To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje