Advertisement
MaxBet

Srpski vaterpolista, Đorđe Lazić, nosiće kapicu italijanske Breše u narednoj sezoni.

Nekadašnji centar Partizana, koji je prethodne dve sezone proveo u mađarskom Solnoku, danas je potpisao ugovor sa Brešom, a u razgovoru za Vaterpolo vesti je istakao koliko mu je značio rad sa Živkom Gocićem u prethodne dve godine.

Lazić se u ponedeljak pojavio na okupljanju reprezentacije u Košutnjaku, a sledeće nedelje će posle više od dva meseca ponovo uskočiti u bazen.

– Svakako je neobično. Mislim da nikada vaterpolisti nisu napravili pauzu od dva meseca.Još uvek radimo na suvom, u teretani, igramo košarku i fudbal. Sledeće nedelje treba da skočimo u vodu – rekao je Lazić, koji će u Beogradu na pripremama reprezentacije ostati do kraja jula.

Lazić je 2018. bio igrač Solnoka, koji je sa klupe predvodio Gocić, a u vodi su mu saigrači u prvoj sezoni bili Andrija Prlainović, Viktor Rašović i Milan Aleksić, a prošle sezone su tu bili i Gavril Subotić i Duško Pijetlović, koji igra na istoj poziciji kao i Lazić.

– Mislim da nisam mogao bolji inostrani klub da izaberem kao prvi. Imao sam Žileta za trenera, u prvoj sezoni su tu bili Prle i Mića, koji su mi pomogli u bazenu i van njega. Posle je došao Duško, od koga sam svakako mnogo naučio. Jaka liga, imali smo utakmice u Ligi šampiona i mislim da sam dosta napredovao i naučio kroz te dve godine.

Nova stanica u karijeri 24-godišnjeg centra biće Breša, u kojoj su pre nekoliko sezona igrali Nemanja Ubović i Sava Ranđelović.

– Sve je još sveže. Pričao sam jutros sa Savom i njegovi utisci su pozitivni. Znam kakva je Breša ekipa, prvenstvo je jako i jedva čekam da se upustim u novi izazov. Mislim da je to pravi potez. Trener je dobar, odlično se radi i ekipa će biti kvalitetna.

Pored Lazića, Brešu su pojačali grčki reprezentativac Angelos Vlahopulos, Edoardo Di Soma i Vićenco Dolče, a klub je zainteresovan i za hrvatskog vaterpolistu, Mara Jokovića.


View this post on Instagram

Srpski vaterpolista, Đorđe Lazić, nosiće kapicu italijanske Breše u narednoj sezoni.⁣ ⁣ Nekadašnji centar Partizana, koji je prethodne dve sezone proveo u mađarskom Solnoku, danas je potpisao ugovor sa Brešom, a u razgovoru za Vaterpolo vesti je istakao koliko mu je značio rad sa Živkom Gocićem u prethodne dve godine.⁣ ⁣ Lazić se u ponedeljak pojavio na okupljanju reprezentacije u Košutnjaku, a sledeće nedelje će posle više od dva meseca ponovo uskočiti u bazen.⁣ ⁣ – Svakako je neobično. Mislim da nikada vaterpolisti nisu napravili pauzu od dva meseca.Još uvek radimo na suvom, u teretani, igramo košarku i fudbal. Sledeće nedelje treba da skočimo u vodu – rekao je Lazić, koji će u Beogradu na pripremama reprezentacije ostati do kraja jula.⁣ ⁣ Lazić je 2018. bio igrač Solnoka, koji je sa klupe predvodio Gocić, a u vodi su mu saigrači u prvoj sezoni bili Andrija Prlainović, Viktor Rašović i Milan Aleksić, a prošle sezone su tu bili i Gavril Subotić i Duško Pijetlović, koji igra na istoj poziciji kao i Lazić.⁣ ⁣ – Mislim da nisam mogao bolji inostrani klub da izaberem kao prvi. Imao sam Žileta za trenera, u prvoj sezoni su tu bili Prle i Mića, koji su mi pomogli u bazenu i van njega. Posle je došao Duško, od koga sam svakako mnogo naučio. Jaka liga, imali smo utakmice u Ligi šampiona i mislim da sam dosta napredovao i naučio kroz te dve godine.⁣ ⁣ Nova stanica u karijeri 24-godišnjeg centra biće Breša, u kojoj su pre nekoliko sezona igrali Nemanja Ubović i Sava Ranđelović.⁣ ⁣ – Sve je još sveže. Pričao sam jutros sa Savom i njegovi utisci su pozitivni. Znam kakva je Breša ekipa, prvenstvo je jako i jedva čekam da se upustim u novi izazov. Mislim da je to pravi potez. Trener je dobar, odlično se radi i ekipa će biti kvalitetna – zaključio je Lazić u razgovoru za naš sajt.

A post shared by Vaterpolo vesti (@vaterpolovesti) on

Vest preuzeta sa Vaterpolo vesti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.