četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Češka Republika – Italija (EURO U21) najava i prognoza!

Od 18 časova, igra se meč drugog kola, C grupe, na Prvenstvu Evrope za mlade selekcije, a sastaju se selekcije Češke Republike i Italije. Meč se igra na Tychy City Stadium, u Tychy-u, a sudiće ga Benoa Bastien iz Francuske.

Reprezentacija Češke Republike osetila je na svojoj koži kvalitet Nemačke mlade selekcije i iako nisu odigrali loš meč, poraženi su rezultatom 0:2, iako su imali veliku šansu preko najboljeg igrača ove selekcije i najverovatnije novog napadača Juventusa, Schick. Selekcija Češke predstavila je i odličnog štopera Stefana Simića, koji je odigrao odlično u odbrani ali ipak nije uspeo da spreči poraz svog tima. Ukoliko žele u nastavak takmičenja u današnjem meču im treba pobeda protiv Italije.

Stefan Simić, odigrao je odličan meč protiv Nemačke, iako je odbrana kojom komanduje kapitulirala dva puta!

Italija je rutinski pobedila prvi meč iako tim nije odigrao briliantno, ali je kao i sve selekcije ove zemlje, odigrala koliko joj treba da osvoji tri važna boda. Iskustvo igranja u Seriji A koje ima većina igrača ovog tima, velika je prednost tima, jer je takmičarski zreo. Za 90 minuta igre, selekciji Danske nisu dopustili ni jednu šansu iz kategorije stopostotnih. Osim 7 kornera koje je izvela selekcija Danske, nije bilo ozbilje pretnje po gol mladog Donarume. Italijanska selekcija će ukoliko slavi gotov sigurno igrati u polufinalu takmičnja, ili kao prvoplasirana ili kao najbolja drugoplasirana selekcija.

Luiđi di Bjađo, selektor Italije koji je nastavio taktičku tradiciju italijanske trenerske škole!

Mlade selekcije ove dve zemlje odigrale su tri susreta na prvenstvima Evrope za mlade, i svaki put su obe davale najmanje po gol.

17.06.07 EUR Italy U21 Czech Republic U21 3 : 1
25.05.02 EUR Italy U21 Czech Republic U21 2 : 3
(2 : 2)
04.06.00 EUR Czech Republic U21 Italy U21 1 : 2

 

Italijanska selekcija je možda uz Nemačku i najača selekcija ako se posmatra taktička zrelost tima, opasni su u svim delovima tima i imaju puno alternativa i na klupi što se pokazalo i u prvom meču takmičenja. I protiv Češke se ne očekuje sraljanje od strane Italije, a napadači Schick i Jankto koji nastupaju u klubovima Serije A imaće veliki motiv da se dokažu protiv dobro pozantih igrača selekcije Italije.

PREDLOG za klađenje:

  • pobeda Italije ( kvota 1,55)
  • GG (oba tima postižu gol ) kvota 2,00

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje