sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cica dana je hip-hop pevačica koja ide Draymondu Greenu na živce!

Zvezda Golden Statea – Draymond Green frustiran je pesmama hip-hop pevačice Nicki Minaj koja često u svojim pesmama spominje LeBron Jamesa.

„Da li će Nicki u svakoj pesmi da spominje Brona? Svaka pesma od juna 2016. godine spominje LeBrona. Mislim, je***e, vidite, LeBron je odličan, ali za ime Božije, u nekom momentu se treba zaustaviti. Bože, ne možes konstatno spominjati Brona u pesmama kao što radiš“ – izjavio je Green.

Evidentno je da se u hip-hop muzici često spominju NBA košarkaši i evidentno je da ova autorka pozamašnih oblina ima neki afinitet ka LeBronu, iako zajedno sa raperom Meek Millom posećuje utakmice Philadelphie 76ers. Draymond Green je ljut i na pevačicu i na LeBrona sa kojim je imao reči i čarki tokom Playoff-a u kojem je njegova ekipa izgubila nešto što nijedna ekipa ranije nije, vođstvo od 3-1.

Nicki verovatno neće popustiti sa sa spominjanjem LeBrona, a verovatno neće ni prestati sa kačenjem slika na Instagramu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje