petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cica dana: Srpski top model u vezi sa fudbalerom!

Srpski top model, bloger, modni brend, sa mestom prebivališta u Meksiko Sitiju, Jovana Koković, poznatija kao „cocoloco_girl“, ima novu ljubav!

Ova seksipilna lepotica, koju pamtimo po glavnim ulogama u spotovima pevačkih zezda našeg podneblja, među kojima izdvajamo neponovljivu ulogu u spotu Dženana Lončarevića „Danas takve se traže“, nakon serije promašenih prilika u vidu Kasalice, Saše Kovačevića, te ostale plejade fudbalera, skrasila se sa slavnim asom mostarskog Veleža, Slavnim Mukijem!

Kako osobe bliske ovom slavnom paru tvrde, Muki je ostao fasciniran njenom ulogom u spotu „Danas takve se traže“, gde je pokazala zavidan talenat u igranju tenisa, te je posredstvom zajedničkih poznanika stupio u kontakt sa popularnom Jovanom, na šta slavni model „Cololoco“ nije ostala ravnodušna. Prema rečima pomenutih prijatelja, usledio je džentlmenski potez od strane Slavnog Mukija, koji je po sexy Jovanu poslao luksuzni model „Opel Corsa“, godine rođenja 2001., sa cilindričnim motorom 1.2 TDI, kako bi izašli na prvi sastanak, a sve ostalo je istorija! Danas sexy Cocoloco i Slavni Muki žive u zajedničkom stanu u Mostaru, gde ona čeka angažman na fashion week-u u Parizu, a on parove četvrtog kola Balkan lige u inboxu!

Tekst je zabavnog karaktera, a napisan je od strane Muki_SA, korisnika kladioničarskog portala t1x2 (http://www.t1x2.net/) sa kojim su Sportske Novosti u partnerstvu.

Povezani članci

6 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje