ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Cicipas siguran, sledi derbi sa Medvedevim

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrtfinale Rlan Garosa nakon što je savladao Španca Pabla Karanja Bustu. Posle borbe koja je trajala 128 minuta Cicipas je slavio rezultatom 3:0, po setovima 6:3 6:2 7:5.

Neočekivano laka pobeda za Grka, posebno ako se uzme u obzir činjenica da je Busta igrao u sasvim sodlinoj formi. Ipak, danas je Grk bioi baš inspirisan i nije dao promil šansi protivniku za eventualno iznenađenje.

Od samog starta je nametnuo svoj ritam koji Španac nije uspeo da isprati, Sjajno je riternirao i tako preuzimao inicijativu u poenu. U prvom setu je napravio jedan, a u drugom dva brejka za sigurnih 2:0.

Treći set je doneo nešto veću borbu. Cicipasu je malo pala koncetracija, što je Busta iskoristio i napravio brejk za 2:0. Ipak, servis Španca nije bio na nivou, te je Cicipas prvo vratio brejk zaostatka, a nakon toga sa još jednim brejkom potpuno prelomio meč na svoju stranu.

U četvrtfinalu Cicipas će igrati protiv ljutog rivala Danila Medvedeva. Rus je nešto kasnije veoma lako savladao Čileanca Kristijana Garina rezultatom 3:0, po setovima 6:2 6:1 7:5.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje