petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Čikago Bersi – Karolina Pantersi – Najava utakmice

Deseto kolo NFL šampionata otvoriće Čikago Bersi i Karolina Pantersi. Kladionice smatraju da su Bersi favoriti sa kvotom 1,55, dok je margina za poene postavljena na 38,5.

Ne tako sjajna utakmica za pajm tajm termin i otvaranje kola, ali tako je kako je. Ovo su do sada dve od četiri najgore ekipe. Tu dodajemo svakako Arizona Kardinalse i Njujork Džajantse.

Potencijalna borba za visoke pikove na draftu, konkretno prvi. Pitanje je kome je potrebniji. Ovako na papiru, Karolina ima dosta jači tim u našim očima, ali je sistem nov. Imaju u Brajsu Jangu ruki kvoterbeka kojem očigledno treba još dosta vremena da bi se uveo i NFL ligu. Pantersi su doveli i novog trenera Frenka Rajha i za sve to je neophodno vreme. Jedina žal je što Karolina ima neke veoma dobre igrače u rosteru koji bi u drugim timovima imali šansu da se bore za nešto više.

Bersi godinama unazad jedna tuga. Džastin Filds je pod velikim pritiskom iz dana u dan. Mladi kvoterbek se teško nosi sa tim, a na sve to su došle i povrede, pa Bersi u poslednje vreme igraju sa rezervnim kvoterbekom. Zabeležile su se neke pobede, podigao moral, ali u načelu sve mora da se menja.
Ovako kada pogledamo ,ovaj meč je nebitan. Ko bude pobedio samo će sebi podići moral, a u suštini se ništa neće promeniti. Zbog toga očekujemo poene, jer i jedni i drugi mogu da igraju nešto rasterećenije zbog očajnog skora.

Prostora za poene će svakako biti, jer oba tima protivnicima u proseku dozvoljavaju 300+ jardi. Bersi u proseku primaju 26 poena, a Karolina 28.

Predlog za klađenje: Više od 38,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje