subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Crna Gora: Kakvo je stanje odličnog šutera iz Mornara?

Reprezentativci Crne Gore okupili su se i pripremaju se za svetsku smotru.

Približava se i prva kontrolna utakmica protiv Francuske, koja će poslužiti stručnom štabu da proveri trenutnu formu protiv izuzetno kvalitetnog rivala.

Nakon tog meča pridružiće se i Kendrick Perry, te će kompletni nastaviti da se pripremaju za izazove na Filipinima.

Atmosfera je generalno super. Radimo dobro i vjerujem da ćemo u odličnom ritmu i duhu dočekati utakmice koje slijede,“ kaže Vladimir Mihailović.

Sjajni bek, kao i ostatak selekcije sa nestrpljenjem čeka izazov protiv Francuza.

Težak protivnik, a u ovoj fazi priprema i nije neko mjerilo. Još uvijek ulazimo u fazu uigravanja pet na pet i čekamo da se priključi Peri. Uprkos svemu tome ovo je jedna odlična prilika i provjera„, ističe Mihailović.

Vlado se vraća posle dugačke pauze. Ove godine imao je mnogo problema zbog povreda i operacija. Spreman je došao na pripreme i bez problema uhvatio ritam.

Osjećam se super, radio sam naporno i vjerujem da sam već blizu, a da ću biti na svom nivou kad to bude trebalo. Iskreno to mi je super što smo u Baru, jer sam tu blizu porodici i prijateljima, s kojima se gledam u slobodno vrijene mada tvrdim da je Bar generalno super za pripreme.“

Košarkaši Crne Gore 2. avgusta igraju protiv Francuske, a pripremni meč protiv Srbije je otkazan zbog tehničkih razloga.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje