četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Crno – beli pojačali napad

Odlaskom Rikarda nastala je velika praznina u napadu Partizana.

Doveli su crno-beli zamene u liku Kalulua i Nemanje Nikolića,ali su pripremni mečevi pokazali da to nije dovoljno,jer je škripalo u završnici.

Upravo zbog toga crno – beli su morali da se isprse i zavuku ruku duboko u džep kako bi doveli želju od samog starta letnjeg prelaznog roka. Dugo su trajali pregovori,ali je konačno pao dogovor.

Novi igrač Partizana biće Brazilac Mateuš Saldanja,doskorašnji igrač Japanskog Džef Junajteda.

Partizan će za Saldanju platiti čak 1.3 miliona,što je treći najskuplji transfer u istoriji Partizana ( Sadik 2mil iz Rome i Suma 1.65 mil iz Slovana ). 

Ugovor sa Saldanjom će biti potpisan na 4 godine.

Jedino pitanje je kada će Saldanja debitovati tj da li će stići da ga registruju za prvi meč imajući u vidu prepreke na koje su naišli.

Naime,Saldanja je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Nefčiju. Džef Junajted se sa Nefčijem dogovorio da ta pozajmica traje do kraja kalendarske godine,ali su promenili mišljenje kada je Partizan ušao u priču i pristali da prodaju igrača.

U celoj toj priči Nefči se “ naljutio “ i sad malo “ zatežu “ oko serifikata koji je Partizanu potreban kako bi registrovao igrača. Dobiće ga,ali pitanje je da li će stići na vreme pre meča u Topoli.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje