ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Crno-beli ukrotili zmajeve

U okviru 29tog kola Superlige Srbije Partizan je dočekao Voždovac na svom terenu.

Pred sablasno praznim tribinama Humske 1 Partizan je slavio minimalnim rezultatom 1-0. Strelac jedinog gola bio je Rikardo i to posle kombinacije Natha i Meninga.

Bio je to prvi trijumf Partizana na domaćem terenu u 2023.godini. Poslednji put su u Humskoj 1 slavili protiv Novog Pazara 13.novembra prošle godine.

Odigrao je Partizan dobar meč,osim postignutog gola,imali su još nekoliko dobrih prilika,pre svega Rikardo,koji jako dobro igra protiv Zmajeva,postigao je već 8 pogodaka.

Bilo kako bilo 3 boda se pišu i Partizan skuplja bodove,bodove koji ih približavaju poziciji 2 i mestu u Ligi Šampiona. Sada je zaostatak za TSC-om samo bod, s tim što Topola igra derbi sa Vojvodinom sutra od 17h.

Posle meča Duljaj je bio zadovoljan i izjavio je:

“ Lakše se diše zbog pobede. Prvo bih čestitao kolegi Nikoli Puači koji je igrao otvoreno. Svidela mi se njihova igra, nisu je preskakali ili zadržavali vreme. Mlada su ekipa i imaju sjajnu budućnost. Čestitke i mom timu. Bili su momci danas dosta agresivni i motivisani. Imali smo dosta šansi, bez obzira na to što je bilo samo 1:0”

U narednom kolu Partizan gostuje Čukaričkom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje