ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će domaćin prekinuti crni niz?

➡️ COPA SUDAMERICANA
🇧🇷 02:00 Cuiaba – Metropolitanos 1&2+ (1.57) ✅/ DI1+&2+ (1.77)

Cuiaba je u seriji loših rezultata, nisu pobedili na poslednjih 7 mečeva u svim takmičenjima. Samim tim, uprava je reagovala i otpustila Clobachinia. Na njegovom mestu postavljen je Petit. Sa novim trenerom ekipa želi da prekine crni niz. U Sudamericani zauzimaju 2. poziciju u grupi G sa 5 osvojenih bodova.

Sa druge strane Venecuelanski tim Metropolitanos zauzima poslednju poziciju bez bodova u Sudamericani. Trenutno su između Sudamericane i baraža u ligi. U baražu Grupe A zauzimaju prvu poziciju sa osvojenih 7 bodova. Samim ti fokus je na ligaški deo. Tendencija je da se u ovom meču na teren šalju igrači koji su imali manju minutažu.

Sve u svemu, Cuiaba je kvalitetniji tim. Sa novim trenerom, trebalo bi da vidimo drugačiji tim nego do sada. Sa druge strane Metropolitanos sa fokusom na ligaški deo, dok u Sudamericani imaju male šanse da postignu neki uspeh. S obzirom na ovakvu situaciju, igramo da će domaćin pobediti večeras i postići bar 2 gola. Takodje, nije loše probati na manji ulog tip DI1+&2+ (1.77). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje