četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će domaćin uspeti da sačuva svoju mrežu 8. put zaredom?

➡️ BRAZIL: Copa Paulista
🇧🇷 00:00 XV de Piracicaba – Oeste minimalan ulog G1+ (1.70)

XV de Piracicaba trenutni je lider u Grupi 2 Copa Pauliste. Sa 17 osovojenih bodova iz 7 odigranih utamica, sasvim zasluženo su lideri. Pored toga na 7 odigranih utakmica nisu primili nijedan gol (8:0). Međutim danas neće moći da računaju na dva defanzivca: Gabriel Coutinho (15/2 D) i Rodolfo Mol (25/3 D), isto tako još uvek se nisu oporavili Mateus Petri (5/0 D), Pagê (4/0 M), Thalles (1/0 M), Anthony (4/2 F) i Iacovelli (12/1 F).

Na drugoj starni Oeste, zauzima 4. poziciju na tabeli, sa osvojenih 11 bodova. Potrebna je pobeda kako bi povećali svoje šanse za plasman u playoff, tj u četvrtfinale. Kadrovska situacija je odlična, jer nemaju nijednog povređenog i suspendovanog igrača. Na gostovanjima u Copa Paulisti odlično su se snalazili, na 3 odigrana meča u gostima imaju učinak od 3 pobede.

Sve u svemu Piracicaba je favorit, međutim u goste im dolazi tim kome odgovaraju treni na strani, s obzirom na njihove rezultate. Pored toga Piracicaba je pod pritiskom da ne primi gol, ali tu se nadovezuje još jedan problem, a to je odsustvo Moll-a centralnog defanzivca, kao i beka Gabriela. Mislim da ćemo većeras videti konačno bar 1 gol u mreži domaćina. Igramo na minimalan ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje