subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će nas i treći put ispoštovati?

U okviru četvrtfinala turnira u Hjustonu sastaće se hrvatski teniser Ivo Karlović i Australijanac Nik Kirjos.

Favorit i to izraziti po kladionicama jeste Kirjos, i mi se sa tim apsolutno slažemo, ali mišljenja smo da bi igranje na njegovu pobedu bio preveliki rizik.

Ono što smo napominjali skoro uvek kada je akter meča bio Ivo Karlović jeste da se igraju over gemovi. Jednostavno to je najbolja igra kada je on u pitanju, jer ima bombu od servisa, a na riternu je vrlo vrlo slab. U naš prilog ide činjenica da i Nik Kirjos ima bombu od servisa tako da će Karloviću biti još teže da napravi brejk. U nekim dužim razmenama Kirjos je za dve do tri klase jači i ne vidimo kako Ivo Karlović u tom segmentu može da naudi Kirjosu.

Jedina mana ovog tipa jeste nepoznanica kakvog će stava biti Kirjos. On je vrlo nepredvidiv igrač, i ako bude bio u loše raspoložen onda bi moglo da bude problema. Ipak, Karlović je toliko loš na riternu da zaista treba čudo da se desi da bi napravio brejk, te i sa nešto lošijom igrom Kirjos sigurno može da odvede set u tesnu završnicu.

Do sada su se sastali četiri puta i sva četiri meča je dobio Kirjos. Ipak, Karlović je u tri meča oduzeo set Kirjosu tako da sigurno znaju i jedan i drugi kako treba da se postave u meču.

Predlog: Prvi set više od 10,5 gemova 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje