subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li će Specijalni prihvatiti arapske pare i otići kod CR?

Portugalac Žoze Murinjo dobio je ponudu da preuzme Al Nasr, koji je jutros otpustio šefa stručnog štaba Rudija Garsiju, prenosi španski sportski list As.

Španski mediji tvrde da su čelnici kluba iz Saudijske Arabije ponudili Murinju 100 miliona evra za dvogodišnji ugovor. Portugalski stručnjak ima ugovor sa Romom do 30. juna naredne godine, a u rimskom klubu zarađuje 7 miliona evra po sezoni. Najplaćeniji trener na svetu je Argentinac Dijego Simeone, koji u madridskom Atletiku godišnje zarađuje 34 miliona evra.

Čelnici Al Nasra su nezadovoljni rezultatima, pošto se ovaj klub trenutno nalazi na 2. mestu na tabeli Profesionalne lige Saudijske Arabije sa tri boda manje od prvoplasiranog Al Itihada. Al Nasr želi da osvoji titulu po svaku cenu, a početkom godine je angažovao portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda.

Garsija je smenjen zbog loše igre i navodnog sukoba sa pojedinim igračima. As ističe da rukovodstvo saudijskog kluba traži od Murinja da raskine ugovor sa Romom i odmah preuzme klub iz Rijada. Portugalac bi u slučaju da prihvati da postane trener Al Nasra dobio ponudu da istovremeno bude i selektor Saudijske Arabije.

Međutim, španski mediji navode da Murinjo ima velike planove sa Romom u finišu sezone, pošto želi da kroz Seriju A izbori plasman u Ligu šampiona i ostvari što bolji rezultat u Ligi Evrope.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje