nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li gosti mogu da poremete odličan niz domaćina!?

➡️ BRAZIL: Serie B
🇧🇷 02:30 Novorizontino – Botafogo SP
TIP: minimalan ulog D2+ (1.80)

Novorizontino je u prošlom kolu imao puno suspendovanih igrača, ali i pored toga, uspeli su da savladaju Tombense. Na taj način Novorizontino nema nikakvih problema oko sastavljanja sastava. Trenutno su u seriji od 7 uzastopnih pobeda, samim tim zauzimaju lidersku poziciju na tabeli i žele da nastave pobednički niz.

Na drugoj strani, Botafogo SP je smenio trenera Adilsona Batistu, na njegovom mestu postavljen je Marcelo Chamusca bivši trener Tombense-a. Novi trener neće biti na klupi u ovom meču, zamenice ga pomoćnik Jose Leao. Nekoliko igrača neće biti u sastavu, prvi golman Victor Souza (8/0 GK) je povređen, kao i Jean Victor (8/1 D) i João Veras (5/0 F), dok je Tárik (12/2 M) suspendovan.

Sve u svemu, Novorizontino je trenutno u naletu, pobedom bi dodatno osigurali prvu poziciju. Na drugoj strani, Botafogo SP dolazi sa lošom formom i bez nekoliko igrača, među njima je i prvi golman. Igramo tip D2+ na manji ulog, iako Nivorizontino igra neefikasno na domaćem terenu, mislim da mogu preći ovu granicu. Igraju na domaćem terenu, pored toga gostima nedostaje prvi golman. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje