subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je Bel završio svoje u NFL ligi?

Jedan od najboljih trkača NFL lige u protekloj deceniji Levion Bel čini se da najavljuje svoje povlačenje iz NFL lige. Tako se bar mogao protumačiti njegov post na Instagramu.

Ovo u najmanju ruku nije iznenađujuće, jer Bel odavno nije ni sena igrača koji je harao NFL ligom u dresu Pitsburg Stilersa. Može se reći da je sve krenulo nizbrdo za njegovu karijeru kada je zatražio trejd iz Pitsburga. Ta 2018. godina je svakako bila prekretnica, jer je te godine pauzirao, a nakon toga potpisao unosan ugovor sa Njujork Džetsima u vrednosti od 52 miliona dolara. Ipak, ni ta priča nije zavrešna kako se očekivalo, jer je Bel dobio otkaz. Od tog trenutka Bel je bio samo zamena u Kanzas Sitiju, Baltimoru i Tampa Beju.
Da je njegova NFL karijera blizu kraju i sam je priznao rekavši da će se u budućnosti koncetrisati na boks karijeru, a prvi meč trebao bi da ima protiv još jednog bivšeg NFL igrača Ejdrijena Pitersona.

LeVeon Bell (@leveonbell) • Instagram photos and videos

Uzbuđen sam zbog novog životnog poglavlja. NFL je uradio velike stvari za mene, koje veoma cenim. Cenim svaku godinu mog NFL putovanja– počeo je post Bel.

Egzibicioni meč koji bi trebalo da označi početak nove, bokserske karijere za Bela protiv Ejdrijena Pitersona zakazan je za 30. jul u Los Anđelesu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje