sreda, 22. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je Francuska, nova destinacija za Engleskog napadača?

Svake godine postavlja se isto pitanje: “ Gde će Hari Kejn nastaviti svoju karijeru ? “

Čini se da je engleski reprezentativac odavno prerastao Totenhem. U dresu tima iz Londona oborio je brojne rekorde kako samog kluba, tako i Premijer lige,ali nije uradio ono najbitnije. Nije došao do trofeja.

Kejnu preti da bude jedan od retkih, napadača ovakvog kalibra, koji će karijeru da završi bez trofeja.

Sa Totenhemom ih, očigledno, neće osvojiti, jer taj klub nema toliki kvalitet,ali ni mentalitet za tako nešto. Dakle, za iskorak u karijeri, tj trofeje, potrebno je da promeni sredinu.

Svake godine se spekuliše o brojnim klubovima, što sa ostrva, što iz Evrope, svi bi da dovedu ovakvog napadača,ali nekako on uvek ostaje u Totenhemu. Da li će ove sezone biti drugačije, videćemo, naznaka svakako ima.

Juče je ostrvo obišla vest da bi Kejn mogao da promeni, ne samo klub, već i ligu, tj zemlju u kojoj igra.

Naime, agenti Engleskog reprezentativca, su se sastali sa čelnicima PSG-a tačnije sa direktorom kluba Luisom Kamposom o potencijalnom transferu u taj klub.

PSG će na leto najverovatnije ostati bez ubitačnog trojca Mesi-Nejmar-Mbape. Neko,ili možda čak sva trojica će napustiti klub, što otvara vrata za nova, jaka imena u klubu koja bi zadovoljila apetite svih navijača, a Kejn je svakako dobra investicija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje