Advertisement
MaxBet

Miško Ražnatović je jedan od uglednih košarkaških menadžera koji u svojoj agenciji ima preko 10 klijenata u NBA ligi.

Kao i ostatak sveta, i košarkaške dvorane se zatvaraju. Neke lige već su proglasile šampiona, neke su suspendovane, dok se neke održavaju pred praznim tribinama.

Šta je Ražnatović rekao, pročitajte na njegovoj Instagram objavi.

View this post on Instagram

Is this going to be my last attendance to a basketball game in this playing season? It is hard to answer this question at this point, however, one thing is certain. For me, this was a battle until the very last moment. Tonight, at the basketball game of Serbian league, between @kkzlatibor and @okk_beograd, on a mountain 220km far from Belgrade…. #basketballneverstops #staysafe Da li je ovo bilo moje poslednje prisustvo jednom kosarkaskom mecu u ovoj takmicarskoj sezoni? Tesko je dati odgovor u ovom trenutku, ali jedno je sigurno. Bila je to moja borba do poslednjeg trenutka. Veceras na utakmici srpske lige izmedju Zlatibora i Okk Beograda, na nekih 220km od Beograda! #kosarka #najboljisportnasvetu #zdravljenaprvommestu

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) on

Da li je ovo bilo moje poslednje prisustvo jednom kosarkaskom mecu u ovoj takmicarskoj sezoni? Tesko je dati odgovor u ovom trenutku, ali jedno je sigurno. Bila je to moja borba do poslednjeg trenutka. Veceras na utakmici srpske lige izmedju Zlatibora i Okk Beograda, na nekih 220km od Beograda!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.