subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je on novi galaktikos?

Real Madrid je u procesu izgradnje “ novih galaktikosa “.

Ipak, ovi novi galaktikosi su nešto drugačiji. Naime, Florentino Perez je promenio način poslovanja, pa sada više ne kupuje iskusne preskupe igrače, već širom sveta kupuje mlade buduće superstarove.

Počeli su tako sa Rodrigom i Vinisijusom i u potpunosti pogodili, nastavili sa Valvelderom,zatim supertalentovanim Edrikom. Sve su to igrači u ofanzivnom delu tima.

Sada su svoj fokus prebacili na defanzivni deo tj na poziciju golmana koja je “ upražnjena “ od odlaska Kasiljasa.

Florentino bi da pronađe golmana koji bi mogao decenijama da bude na golu kluba, baš kao Iker i izgleda da ga je i pronašao.

U pitanju je mladi Urugvajski fudbaler Rendal Rodrigez.

Rodrigez ima 20 godina i trenutno brani boje Penjarola, a smatra se najboljim golmanom u Južnoj Americi. Uskoro mu se predviđa i odlazak u Evropu,a sve više se priča o Realu.

Florentino bi sa njegovim dolaskom upotpunio svoj plan, jer bi dobio mladog golmana koji može 10tak godina da bude na golu.

Ova priča je zaista realna jer se zna da je Kurtoa već u poznijim godinama i da bi on mogao još 2 do 3 sezone da brani, a taman bi služio i kao jedna vrsta mentora za mladog Rodrigeza.

Što se tiče preostala dva golmana i Kepa i Lunin nisu ispunili očekivanja Pereza i oni bi tokom leta mogli da napuste klub.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje