nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nas očekuje efikasna prijateljska utakmica?

➡️ PRIJATELJSKE
🇩🇪 16:00 Mainz – St. Gallen GG (1.54) ✅/ na sitno GG&3+ (1.70)

Sezona je već uveliko počela u Švajcaraskoj. St. Gallen je u prvom kolu savladao Basel, dok su u drugom kolu morali da priznaju poraz od Lugana. Po malo ne zasluženo, ali na kraju nisu uspeli da izjednače nakon nekoliko neiskorišćenih prilika, samim tim kući su se vratili bez bodova.

Sa druge strane, Mainz svoju sezonu startuje sledeće nedelje u DFB Kupu protiv drugoligaša Elversberga. Jedinu prijateljsku utakmicu su odigrali prošlog meseca, gde su savladali Koblenz ubedljivim rezultatom 6:1.

Sumnjam da će obe strane izaći sa najjačim postavama, s obzirom da je u Švajcarskoj liga krenula, dok Nemci igraju kup naredne nedelje. St. Gallen je bio dosta efikasan u ovom periodu, kada su u pitanju prijateljski mečevi. Na ukupno 6 odigranih mečeva, uvek su postigli bar 1 gol. Mainz će verovatno u ovoj utakmici eksperimentisati sa sastavom. Samim tim mislim da nas očekuje još jedna efikasna utakmica. Meč se igra na neutralnom terenu u Austriji na stadionu SAK-a 1941. Probaćemo sa tipom GG, kako i na manji ulog GG&3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje