nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li superligaši mogu podeliti bodove!?

Bliži se kraj Brazilske Serije A, a bukvalno se ne zna ko će osvojiti titulu, a ko ispasti iz lige. Gotovo sigurni putnici u Seriju B su Coritiba i Amerika Mineiro, dok je Goias u veoma nezavidnoj situaciji. Za još jednog putnika u niži rang boriće se Bahija, Vasko, Kruzeiro, Santos, dok ni Internacional,Fortaleza nisu toliko sigurni.

Večeras imamo nekada derbi Brazila, a sad ekipe koje će voditi borbu za opstanak do samog kraja. Od 23h snage će odmeriti Kruzeiro i Vasko. Obe ekipe imaju po 40 bodova, a ovo je zaostali meč 33.kola. Do samog kraja je ostalo 4 kola, pa je u igri što se ovih ekipa tiče 15 bodova (dok ostale ekipu mogu max osvojiti 12 bodova).

U prvoj polusezoni tadašnji gost Kruzeiro slavio je u Riu, rezultatom 0:1. Strelac pobedonosnog gola je bio Filipe Machado. Ove ekipe su prethodne 2 godine vodili borbu u Seriji B, a tamo su se susreti obično završavali sa veoma malo golova.

Kruzeiro neće imati neke bitne izostanke na večerašnjem meču, dok će Vasku faliti bitan šraf odbrane Paulo Henrique (kartoni).

Predlog: konačan ishod X 3,10, sigurnija varijanta P/K X 1,62


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje