ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Danil Medvedev – Janik Siner – Najava meča uz predlog za klađenje

Treće kolo Crvene grupe donosi duel između Danila Medvedeva i Janika Sinera. Kladionice maksimalno favorizuju Medvedeva sa kvotom 1,35, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Pre nego što se upustimo u neku dublju analizu meča treba jasno ustanoviti stanje u grupi.

Medvedev je siguran učesnik polufinala, jer ima 2-0, dok Siner ovaj meč mora da dobije i da se nada pobedi Hurkača nad Zverevim.

Dakle, možda malo trčimo pred rudu, jer ni Sineru ovaj meč ništa rezultatski neće značiti ukoliko Hurkač ne dobije prvi meč. Ipak, taj scenario nije nemoguć, jer tenis koji je Zverev pokazao nije baš bajan, te će Hurkač sigurno imati svoju šansu.

Ono na šta mi idemo jeste domaćin teren, motiv Sinera i naravno apsolutna rasterećenost Medvedeva. Mi zaista ne vidimo nikakav motiv kod Medvedeva da bije ovde neku veliku bitku kad zna da ide dalje, a igra protiv mladog domaćeg igrača koji će sigurno želeti pred svojim navijačima da dobije meč.

Na ženskom završnom turniru smo imali dva slučaja kada su teniserke znale da idu dalje i bez problema su gubile taj treći meč. Nemojte se začuditi ako scenario bude sličan i na muškom turniru.

Predlog za klađenje: Siner osvaja set 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje