subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

David Vilja pod upitnikom za meč sa Lihtenštajnom!

Povratnik u reprezentaciju Španije, 35-godišnji centralni napadač David Vilja, verovatno će propustiti predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo sa Lihtenštajnom, koja je na programu u utorak.

Iskusnom Špancu subotnja utakmica sa Italijom bila je prva u dresu reprezentacije svoje države nakon čak 3 godine pauze, iako je na terenu proveo samo 2 minuta zaustavnog vremena.

Ipak, napadač Njujork Sitija verovatno neće dobiti priliku da se u svom drugom povratičkom nastupu pokaže u još boljem svetlu pošto je tokom današnjeg treninga zaradio povredu butnog mišića, zbog čega se njegovo pojavljivanje na meču protiv Lihtenštajna stavlja pod upitnik.

Vilja je za popularnu “Crvenu Furiju“ u februaru 2005. godine, a do svog “penzionisanja“ 9 godina kasnije uspeo je da ostvari čak 97 nastupa i da pritom postigne neverovatnih 59 pogodaka. Tokom tog perioda sa španskim nacionalnim timom osvojio je Evropsko Prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj (2008) i Svetsko Prvenstvo u Južnoj Africi (2010).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje