četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dečaci iz Republike Irske overavaju prvo mesto!

Od 14 časova je na programu utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u uzrastu do 17 godina, a u meču poslednjeg 3.kola se sastaju Kipar i Republika Irska.
Stanje u grupi 8 ,posle dva odigrana kola!

Kipar koji je i domaćin ovog turinira, u prva dva meča ostvario je skor od jednog poraza i jednog nerešenog rezultata, na otvaranju turnira poraženi su od selekcije Slovačke 2:1 , da bi u drugom meču odigrali samo 0:0 protiv reprezentacije Farskih ostrava. Pred poslednje kolo u grupi nemaju nikakvih šansi za prolazak u narednu rundu. Tim je sačinjen od igrača iz domaćih klubova.

Republika Irska je opravdala ulogu favorita na takmičenju i kolo pre kraja je osigurala prvo mesto sa dve suverene pobede, najpre protiv Farskih Ostrva  4:0, da bi u drugom kolu savladali Slovačku sa 1:0. Istakao se Aaron Connolly igrač Brajtona sa dva pogodka,uz njega u ovaj selekciji su i igrači Mančester Junajteda, Blekupula, Volvsa, Bornmuta, Liverpula, Vest Hema i domaćih klubova. Republika Irska se već plasirala na Evropsko prvenstvo koje će se igrati u Hrvatskoj

Selektor Republike Irske je u najavi meča izjavio: ,, Naš cilj je da osvojimo prvo mesto i završimo posao koji smo započeli ove nedelje, u ovom tretnutku svih 18 igrača su zdravi i na raspolaganju su mi, videli smo Kipar u prva dva meča, sada su oni ranjeni lav, povređen im je ponos i želeće da se iskupe za loše rezultate pobedom na kraju turnira. Ipak mi ćemo biti fokusirani na našu igru ali smo svesni opasnosti koje nam prete. Ovi momci postavili su sebi cilj da ne prime gol do kraja turnira što ćemo i pokušati da ostvarimo“.

Kvota na pobedu Republike Irske u ovom meču je 1,75 , a mi mislimo da će mladići koji stasavaju u akademijama engleskih premijerligaša uspeti da pokažu da su superiorniji od vršnjaka sa Kipra.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje