petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dejvis kup: Italija u polufinalu, čeka se Srbija

Teniska selekcija Italije plasirala se u polufinale Dejvis kupa. Italijani su u drugom četvrtfinalnom duelu savladali selekciju Holandije. Rezultat je bio 2:1.

U prvom singl meču Botik Van de Zandšulp je doneo prvi bod Holandiji. Botik je posle velike borbe savladao Matea Araldija. Rezultat je bio 2:1, po setovima 6:7 (6:8) 6:3 7:6 (9:7).

Kao što i sam rezultat prikazuje meč je bio neizvestan do poslednjeg poena. Na kraju, Botik je pronašao način da u igri nerava ostane mirniji i zabeleži veliku pobedu.

Sav teret Italijana pao je na leđa Janika Sinera koji je u drugom meču savladao Talona Griekspora. Rezultat je bio 2:0, po setovima 7:6 (7:3) 6:1. Sve što je vredno pomena viđeno je u prvom setu. Sve je bilo u totalnom egalu do tog taj brejka koji Siner dobija i ispostaviće se tu lomi meč. Nakon toga Griekspor je totalno pao i Siner to koristi da poravna rezultat.

Pobednika meča je rešio dubl meč. Italijanska kombinacija koju su činili Siner/Sonego je savladala holandsku Grieskpor/Kulof. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:3 6:4.

Italija tako ide u polufinale, a tamo će igrati protiv boljeg iz duela Srbija/Velika Britanija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje