petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dembele: „Nisam čovek koji je navikao popuštati ucenama“

Dogovor nije postignut kada je u pitanju novi ugovor Osmana Dembelea sa Barselonom. Francuz i katalonski klub tako nisu pronašli zajednički jezik, a poruka iz kluba je bila da je najpametnije da Dembele pronađe novi klub.

Francuskom fudbaleru ugovor ističe na leto, pa je ovo poslednja prilika da klub zaradi na transferu, jer će već nakon nekoliko meseci on postati slobodan igrač. Iz Barselone su mu otvoreno poručili da je najbolje rešenje za obe strane da već sada naprave transfer u neki drugi klub. Direktor Barselone Mateu Alemani je izjavio kako Dembeleovi agenti odbijaju druge ponude, što je bio povod da se Francuz oglasi na društvenim mrežama.

Zabranjujem ljudima da misle da nisam predan ovom sportskom projektu. Zabranjujem ljudima da mi pripisuju namere koje nikad nisam imao. Zabranjujem ljudima da govore u ime mene ili mog agenta, u kojeg imam potpuno poverenje. Još uvek imam ugovor, potpuno sam predan i stojim na raspolaganju klubu i svom treneru. Uvek sam davao sve za svoje saigrače, ali i za sve navijače. To se sada neće promeniti. Nisam čovek koji vara, a još manje onaj koji je navikao popuštati ucenama.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje