utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Derek Kar benčovan

Las Vegas Rejdersi su uz Denver Bronkose najveće razočernje ove sezone. Rejdersi su nedavnim porazom od Pitsburg Stilersa izgubili gotovo sve šanse da se domognu plej ofa, a zbog toga glavni trener Džoš Mekdenijels rešio je da stavi na klupu startnog kvoterbeka Dereka Kara i šansu pruži Džeretu Stidamu koji će biti starter na preostale dve utakmice.

Mnogo je pitanja pred Rejdersima, a u ovom trenutku malo odgovora. Ove sezone je napravljen više nego respektabilan tim. Doveden je najboljih risiver lige Devonte Adams koji je opravdao svaki dolar koji je uložen u njega. Džoš Džejkobs je sjajno nosio igru po zemlji, ali opet su rezultati izostali. Ni ofanzivni um kakav je Džoš Mekdenijels nije uspeo da donese poene Rejdersima koji su uvek falili da bi se dobijale utakmice.

Selidbu Kara na klupu mnogi vide kao potez koji nagoveštava da Rejdersi razmišljaju o novom kvoterbeku, ali ne i Džoš Mekdenijels.

Više je u pitanju davanje prilike. Derek je odigrao dosta fudbala i ima dovoljan uzorak za ocenjivanje. Sa druge strane želimo da vidimo koliko može momak koji nije mnogo igrao“  izjavio je Mekdenijels.

Derek Kar je završio sezonu sa 3,522 prebačena jarda uz 24 pasa za tačdaun i čak 14 intersepšna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje