subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Detroit Lajonsi – Sijetl Sihoksi – Najava utakmice

Prvo kolo NFL šampionata prepuno iznenađenja i to se donekle očekivalo. Mnogo timova koji su imali mnogo promena, mnogo timova sa ruki kvoterbekovima i sve je to doprinelo da prvo kolo bude prava pogibija.

Svaki početak je težak pa tako i ovaj naš, a kako vreme bude odmicalo stvari će biti malo jasnije. Meč koji mi ovde analiziramo odigraće Detroit Lajonsi i Sijetl Sihoksi. Za oba tima se može reći da su učestvovali u pomenutim iznenađenjima.
Detroit je na otvaranju sezone slavio u gostima aktuelnom šampionu Kanzas Siti Čifsima. To je poduhvat kojim se retko ko može pohvaliti i na tome im svaka čast. Ko je gledao utakmicu zna kako su se stvari odvijale i da je Kanzas imao svoje šanse, ali ih nije iskoristio i tu je kraj priče. Mnogo grešaka, mnogo trapavosti u ključnim trenucima i Detroit odneo pobedu.

Sijetl sa dtuge strane iznenađenje, ali u lošem smislu, jer su na svom terenu izgubili od Los Anđeles Remsa. Iako je u pitanju divizijski derbi, Remsi su doživeli sijaset promena i očekivala se laka pobeda Sijetla. Nije se desilo. Remsi su slobodno možemo reći oduvali Sijetl na njihovom terenu i zadali im šamar otrežnjenja.

Ovde imamo Detroit kao favorita sa kvotom 1,45 i jasno je zašto su takve kvote. Da li se isplati 1 u fiksu? Apsolutno ne, jer je ovo utakmica za koju se može reći da svako svakoga može da dobije.

Ono na šta mi idemo jesu poeni. Detroit je prošle sezone bio u samom vrhu po svim statističkim parametrima kada je napad u pitanju. Džared Gof je u istom stilu nastavio i ove godine. Izgleda sjajno, izgleda preporođeno i što je najbitnije saigrači mu veruju. Nema straha kod njega, izgubljene lopte su svedene ne minimum i takav Detroit ima čemu da se nada.

Trener Sijetla Pit Kerol važi za jednog od iskusnijih u ligi i sigurno že znati kako da prodrma svoje igrače nakon šokantnog poraza. Neće se tu ništa drastično menjati. Sijetl će uvek biti Sijetl. Kada igraju protiv najjačih, kada su autsajderi igraće se na nož, a kada su favoriti uvek će biti drame. Tako se mogu opisati igre ovog tima u poslednjih 7-8 godina.

Po našem mišljenju napad je dosta jača strana kod oba tima. Detroit će biti maksimalno napaljen nakon pobede u prvom kolu, a sa druge strane Sijetl sigurno vidi šansu za pobedu.
Zanimljivo, prethodna dva duela ova dva tima donose 60+ poena i nema razloga da tako ne bude i večeras.

Predlog za klađenje: 46,5+ 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje