petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đere bez polufinala u Čileu

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Santijagu. Na njegovom putu se isprečio Argentinac Fakundo Bagins koji je u četvrtfinalu bio bolji rezultatom 2:1, po setovima 4:6 6:3 6:3.

Loša forma Đerea se čini se nastavlja i u Čileu. Posle mnogo muka uspeo je juče da savlada Portugalca Souzu, ali danas je Bagnis bio bolji rival.

Đere je imao sjajno otvaranje meča. Sjajno je servirao, diktirao igru u poenima i to se odrazilo na rezultat. Plod dobre igre je brejk u trećem gemu koji je Đereu na kraju bio dovoljan za osvajanje seta.

Možda i ključni detalj meča viđen je početkom drugog seta. Đere je na startu izvršio pritisak na protivnikov servis, imao dve vezane brejk lopte, ali ih nije iskoristio. Od tog trenutka situacija na terenu se drastično promenila, jer je Bagins zaigrao mnogo bolje i krenuo da okreće stvari u svoju korist. Omaleni Argentinac je došao do brejka u šestom gemu i izjednačio na 1:1.

Momentum je bio na njegovoj strani i u trećem setu. Đere je slabo riternirao, što je davalo samopouzdanja Bagnisu. Na kraju, Bagins je brejkom u petom gemu prelomio meč, a završni udarac je bio još jedan brejk u devetom gemu za plasman u polufinale.

U polufinalu Bagnis će igrati protiv boljeg iz duela Delbonis/Rune.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje