utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković lako protiv Frica

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Sinsinatiju nakon što je savladao Amerikanca Tejlora Frica. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:0 6:4.

ATP Tour on X: „Nole books his 9th semi-final appearance in Cincy 🙌 @DjokerNole cruises to a 6-0 6-4 victory over Fritz. @CincyTennis | #CincyTennis https://t.co/c1CFeKRN5b“ / X (twitter.com)

Još jedna jako dobar partija Đokovića. Iako su uslovi u Sinsinatiju super brzi to nije pomoglo Fricu. Naprotiv, Đoković je igrao bez greške na riternu, a to potvrđuje i prvi set koji kaže da je Fric u svojim gemovima osvojio svega pet poena. Sa takvom igrom rezultat prvog seta nije mogao biti drugačiji.

Početak drugog seta donosi Đokovićevo malo opuštanje što Fric koristi da napravi brejk. Konsolidovao se Amerikanac uprkos očajnom prvom setu. Držao je sve u svojim rukama do finiša seta kada je Đoković izvršio pritisak. Prvo je vratio brejk zaostatka, a onda napravio još jedan za sigurnu pobedu.

Đoković će u polufinalu igrati protiv Nemca Aleksandera Zvereva koji je savladao Francuza Adrijana Manarina. Drugi polufinalni par čine Alkaras i Hurkač.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje