subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković ostao bez trenera

Definitivno vest dana kada je sport u pitanju.

Kao grom iz vedra nema,danas se pojavila objava kojom na instagramu kojom se Novak Đoković zahvalio na saradnji svom dugogodišnjem treneru Goranu Ivaniševiću.

Sećam se tačno trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan i ja smo tražili da bude inovativniji i da donesemo magiju u naš duo. Zapravo ne samo da je on doneo servis, već i mnogo smeha, zabave, godinu na mestu broj 1, rekordna postignuća i još 12 grend slem titula (i nekoliko finala) do danas. Da li sam pomenuo i malo drame? Nolefam će znati. Goran i ja smo odlučili da prestanemo da radimo pre nekoliko dana. Hemija na terenu ima uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvek bilo snažno kao kamen. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da pored toga što smo osvajali turnire zajedno, da smo imali i veliku bitku u ‘Čoveče, ne ljuti se’ pored toga godinama. I taj turnir nikada ne prestaje za nas “ – napisao je Đoković

Ostaje nam da vidimo koji je naredni korak Đokovića tj ko će mu biti novi trener. Poslednjih dana je trenirao sa Nenadom Zimonjićem.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje