petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Đoković posle velike borbe pobedio Zvereva

Srpski teniser Novak Đoković posle velike borbe plasirao se u polufinale Australijan opena. Đoković je u četvrtfinalu savladao Nemca Aleksandera Zvereva rezultatom 3:1, po setovima 6:7 (6:8) 6:2 6:4 7:6 (8:6).

Kao što se očekivalo Đoković je imao težak meč. Tokom prvog seta Zverev je bio dosta bolji igrač. Rano je došao do brejka i kontrolisao igru. Ipak, Đoković je u samom finišu vratio brejk zaostatka i zakomplikovao set, ali Zverev potpuno zasluženo kroz taj brejk stiže do vođstva.

U drugom setu Đoković je odgovorio snažno. Momentalno je došao do brejka, a nakon toga do još jednog za sigurnih 6:2. Momentum je bio na strani Đokovića u trećem setu, ali Zverev se nešto pitao. Sedmi teniser sveta prvi došao do brejka, no Đoković brzo odgovara i potpuno preokreće treći set u svoju korist.

Još veća borba viđena je i u četvrtom setu. Zverev je ponovo prvi stigao do brejka, ali Đoković po sada već oprobanom receptu vraća brejk zaostatka. Četvrti set je otišao u taj brejk u kom je Đoković bio bolji sa 8:6.

Za plasman u veliko finale Đoković će igrati protiv Rusa Aslana Karatseva.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje