petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin bez izostanaka i sa nekoliko novih igrača, dočekuje oslabljene goste!

➡️ BRAZIL: Copa Do Brasil
🇧🇷 00:00 Botafogo SP – Santos
TIP: D1+ (1.60)

Botafogo SP nije igrao mesec dana, od kako ih je Bragantino izbacio u četvrtfinalu Pauliste. Botafogo je ovaj period iskoristio da dodatno ojača i uigra svoj tim. 7 sportista je angažovano. Victor Souza, Patrick Brey, Carlinhos, Márcio Silva, Pedro Rodrigues, Carlos Manoel i Bruno Dentinho. Od novajlija nisu u sastavu Golman Victor Souza i Patrick Brey zbog fizičke adaptacije.

Na drugoj strani Santos je igrao u Copa Sudamericani protiv bolivijskog Blooming-a. Santos je slavio u tom meču minimalnim rezultatom. Postigli su gol u poslednjem minutu meča. Pred ovaj susret trener Odair Hellmann neće moći da računa na nekoliko igrače: João Lucas (13/0 D), Lucas Braga (13/1 F), Alex Nascimento (0/0 D), Joaquim (8/1 D), Mendoza (12/4 F) i Soteldo (7/0 M).

Igrači koji neće igrati večeras – Santos

Ovo je ujedno i 1. utakmica 1/16 finala, Botafogo igra na domaćem terenu pred svojim navijačima. Trener Adilson Batista, najavio je ofanzivniju formaciju 4-3-3, nego li na prethodne 4 utakmice. Imao je dosta vremena da što boje uigra svoje igrače. Na drugoj strani, Santos je ostvario mršavu pobedu u Copa Sudamericani. Pored toga, neki igrači nisu dostupni večeras. S obzirom na ovakvu situaciju, mislim da domaćin može da zatrese mrežu Santosa. Igramo tip D1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje