sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin ima priliku, koju treba da iskoristi!

➡️ PORTUGAL: Liga Portugal 2
🇵🇹 16:30 Farense – Porto B
TIP: 1 (1.75) #WIN ✅

Farense ima odličnu sezonu iza sebe. Trenutno zauzimaju 3. poziciju sa osvojenih 57 bodova. Forma je ima odlična, nakon poraza od Trofense-a u 26. kolu, vezali su 4 pobede. Danas će imati priliku da zauzmu 2. poziciju u slučaju da slave na domaćem terenu. Direktni konkurent za 2. poziciju Estrela, juče nije uspela da zaustavi trenutnog lidera Moreirense-a, gde su zabeležili poraz kod kuće (2:4).

Na drugoj strani, Porto B se nalazi na sredini tabele. Tačnije zazuimaju 8. poziciju sa osvojenih 42 bodova. Opstanak ne bi trebao da se dovodi u pitanje, jer su udaljeni 12 bodova od prvog tima u opasnoj zoni. Forma je u padu, nisu uspeli da ostvare pobedu na prethodne 3 utakmice.

Sve u svemu, Farense se bori za 2. poziciju, koja vodi u direktan plasman u 1. ligu. U slučaju da zabeleže trijumf danas, ostvariće na trenutak svoj cilj. Ostalo je još malo do kraja, tako da su bodovi od velike važnosti. Na drugoj strani, Porto B ne može da napreduje, isto tako ne bi trebalo da se bore za opstanak, jer su dovoljno udaljeni od opasne zone. Samim tim igramo na pobedu domaćina. Pored toga vredi probati i prelaz, 2-1 (26.00) jer su čak 3 imali u korist Porta B. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje