petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin primoran da ostvari pozitivan rezultat, jer im promotivna pozicija odmiče!

Večeras je na programu 2. kolo playoff-a 2. Lige Rumunije, gde se sastaju Otelul i Steaua Bucuresti sa početkom u 19:00h.

➡️RUMUNIJA: Liga 2
🇷🇴 19:00 Otelul – Steaua Bucuresti
TIP: 1X&0-3 (1.70) #LOSE / na manji ulog 1 (2.50) WIN FT:3:2

Steaua je tražila da se utakmica pomeri za neki drugi datum, jer su pojedini fudbaleri iz njihovog sastava sa svojim reprezentacijama. Iustin Răducan (România U18), David Dincă (România U19), Atanas Trică (România U19) i Ștefan Bodișteanu (România U20). Međutim, njihov zahtev nije prihvaćen.

Neki igrači su se vratili, ali nisu trenirali sa saigračima. Tačnije vraćaju se danas, tako da je klub primoran da organizuje prevoz posebno za njih. Trener Daniel, ne shavata odluku saveza, ali ne može nikako da promeni njihovu odluku. Steaua još uvek nema pravo na promociju, iako su na 1. mestu u playoff-u, procedura je dugačka i čisto sumnjam da će dobiti ove sezone zeleno svetlo.

Na drugoj strani Otelul, na samom startu playoffa nije uspeo da ostvari pobedu. U moldavskom derbiju, Poli Iasi je bio bolji u tom duelu. Otelul ima za cilj direktnu promociju, ali potreban je pozitivan rezultat u ovom meču, jer zaostaju 7 bodova u odnosu na 2. poziciju.

Ghiocel je suspendovan, njega će zameniti Adăscăliței centralni defanzivac.

Sve u svemu, Steaua će imati dugo putovanje oko 250 km do grada Galati. Neki standardni igrači bili su u reprezentaciji i nisu trenirali sa saigračima. Na drugoj strani Otelul, mora da iskoristi domači teren, ako misli da napada promociju. Igramo tip 1X&0-3 „sigurniju varijantu“, možda nije loše probati i tip 1 (2.50) (pobeda domaćina). Srećno!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje