nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin sa lošom formom i bez nekoliko standardnih igrača, uključujući i prvog golmana

➡️ KOLUMBIJA: Primera A – Apertura
🇨🇴 03:10 Junior – Petrolera
TIP: G1+ (1.75)

Junior je trenutno u dosta lošoj formi, trenutno su pretposlednji na tabeli sa osvojenih 8 bodova na 10 odigranih utakmica. Zabeležili su samo 1 pobedu do sada. Da celokupa situaciju bude još komplikovanija, večeras neće moći da računaju na prvog golmana Sebastiana Viera (10/1 GK), koji je povređen.

Izvor: https://gol.caracoltv.com/futbol-colombiano/liga/junior-de-barranquilla-a-terminar-con-el-viacrucis-frente-a-alianza-petrolera-en-el-metro-rg10

Njega će zameniti Jefersson Martinez (0/0 GK) koji do sada nije zabeležio nijedan nastup. Pored prvog golmana, Didier Moreno (7/0 M) i Leider Berdugo (8/0 M) su takođe povređeni, dok je Walmer Pacheco (8/0 D) suspendovan.

Spisak pozvanih igrača: Junior

Na drugoj strani, Petrolera nema bitnijih izostanaka. Pozicionirani su na 9. poziciji sa osvojenih 14 bodova. Forma je dobra, samo 1 poraz na poslednjih 5 ligaških mečeva.

Sve u svemu, Junior je pod pritiskom da ostvari pobedu, iako igraju na domaćem terenu. Forma je jako loša i pored toga neće moći da računaju na nekoliko standardnih igača, uključujući i prvog golmana. Mislim da to gosti mogu da iskoriste. Zato ćemo probati tim G1+ na manji ulog, jer mislim da ima vrednost. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje