sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin sa najefikasnijim napadom, na drugoj strani gosti sa ranjivom odbranom!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Sudwest
🇩🇪 19:00 Eintracht Frankfurt II – Balingen na manji ulog DI1+&2+ (1.70)

Mladi tim Eintracht Frankfurta je prijatno iznenađenje u Regionalligi Sudwest. Trenutna tabela izgleda ovako, 4 tima imaju isti broj bodova (Eintracht Frankfurt II, Stuttgart Kickers, Fulda-Lehenerz i Freiberg). Zbog bolje gol razlike Eintracht Frankfurt II zauzima lidersku poziciju. Ono što ih karakteriše je vrlo efikasan napad, ujedno i najefikasniji u ligi. Na 9 odigranih mečeva, postigli su 24 golova. Noel Futkeu je najbolji strelac sa 10 postignutih golova, drugi napadač Ferri postigao je 6 golova do sada.

Na drugoj strani, odlaskom Laurin Curda i Jonas Fritschi, Balingen je izgubio stabilnost u odbrani. Na 9 odigranih utakmica primili su 18 golova i ostvarili smo 1 pobedu. Samim tim zauzimaju mesto iznad opasne zone sa istim brojem bodova, kao i prvi tim u opasnoj zoni Walldorf.

Sve u svemu, kao novajlija E. Frankfurt II se odlično prilagodio u novoj ligi. Igraju na domaćem terenu, gde su do sada ostvarili maksimalan učinak. Pored toga, mogu se pohvaliti odličnim napadom, koji je najefikasniji u ligi. Na drugoj strani, Balingen još treba da poradi na svom stilu igre, pogotovo u defanzivnom delu. Odbrana je u poslednje vreme bila vrlo ranjiva. Samim tim probaćemo sa tipom DI1+&2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje