subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin sa nekoliko povređenih igrača, da li može gost to da iskoristi?

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Sudwest

🇩🇪 19:00 Kassel – Hoffenheim II

TIP: X2&2+ (1.65) #WIN ✅ FT:1:1

Posle razočaravajućeg poraza u kupu protiv Steinbach-a prošle nedelje, Kassel je izgubio prvu ligašku utakmicu u II delu sezone, od promovisanog Freiberga, minimalnim rezultatom (1:0). Nalaze se tik iznad opasne zone, sa jednim bodom prednosti.

Kadrovska situacija i nije baš najbolja, trener Tobias Damm neće moći da računa na: Alexander Mißbach (17/0 D), Kevin Nennhuber (9/0 D), Frederic Brill (16/0 M), Hendrik Starostzik (15/1 D), Noah Jones (15/4 F), Serkan Durna (18/2 M), Tim Dierßen (0/0 D) i Marco Dawid (13/0 M), odsustvuju zbog povrede. Dok veliki znak pitanja stoji iza Serkan Durna i Alexander Mißbach.

Odbranu u prošlom meču činili su vrlo mladi igrači. Paul Stegmann (20), Michael Glück (19) i Elias Liesche-Prieto (19), verovatno ćemo ih videti i večeras. Dobro su branili kontranapade, ali i dalje se video nedostatak.

Na drugoj strani u goste im dolazi Hoffenheim II, koji trenunto zauzima 6. poziciju. Mogu se pohvaliti dobrom ofanzivom. Napad je ove sezone postigao 41 golova, što ih stavlja na 3. mesto najefikasnijih timova lige. Nakon duge pauze, prvi meč u II delu sezone, završen je nerešenim rezultatom sa Stuttgart II, gde je Hoffenheim bio sa igračem manje od 36. minuta, samim tim trener Vagner je zadovoljan nerešenim rezultatom. Nick Breitenbucher (10/0 F) moraće da pauzira zbog 2. žutog kartona.

Sve u svemu, Kassel u teškoj situaciji, dolazi im ofanzivna ekipa, koja napada vrh tabele. Hoffenheim II nije izgubio od 26. Novembra, sumnjam da će i u ovom meču. Igramo duplu šansu na goste, kao i 2+ golova na meču X2&2+. Možda nije loše probati i tip G2+ (1.95) na manji ulog. Pored toga imali su i jedan prelaz u korist Kassel-a na medjusobnim mečevima, prelaz u kontra smeru 1-2 plaća se kvotom 26.00. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje