subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin u lošoj formi i bez nekoliko igrača!

➡️ BRAZIL: Serie B

🇧🇷 00:00 Ponte Preta – Botafogo SP

TIP: G1+ (1.55)

Ponte Preta večeras mora bez suspendovanih Matheus Jesus (3/1 M) i Jeh (3/0 F). Júnior Tavares (2/0 D), Léo Naldi (0/0 M) i Ramon Carvalho (0/0 M) su povređeni, a napadač Dudu (1/0 F) ne može da nastupa zbog ugovorne obaveze, jer je bivši igrač Botafogo-a SP. Od odlaska, sada već bivšeg trenera Hélio dos Anjos-a zbog nesuglasica sa upravom, Ponte Preta nije ostvarila pobedu u Serie B (1 remi i 2 poraza).

Skroz drugačija situacija na drugoj strani. Botafogo ima maksimalan učinak 9 bodova (3 pobede). Odbrana je delovala sigurno na početku sezone, samo 1 primljen gol, dok je napad zatresao mrežu 5 puta na isto toliko odigrana meča. Kadrovski gledano, povređeni su Soutto (3/0 M) i Diogo Silva (2/0 D).

Ponte Preta prolazi kroz težak period, forma je u padu od odlaska trenera Hélio dos Anjos-a. Pored toga odsustvuju nekoliko igrača. To bi upravo mogao da iskoristi Botafogo SP i samim tim nastavi svoju odličnu formu. Igramo tip G1+, kao i na manji ulog G2+ (3.60). Imali su i 1 prelaz na međusobnim mečevima u korist Ponte Prete, ako neko želi može da proba sada u kontra smeru 1-2 (60.00).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje