sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćina i dalje muče izostanci!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Sudwest
🇩🇪 19:00 Mainz II – Hoffenheim II
TIP: X2&2+ (1.70) #WIN ✅/ G2+ (1.90) #WIN ✅

„Die Personalsituation bleibt angespannt“ Kadrovska situacija, još uvek je napeta. Reči su trenera Mainza II Siewert-a. Benko Sabani (18/1 M), Julian Derstroff (8/2 M), Felix Könighaus (12/0 M), David Mamutovic (20/1 M) i Maurice Trapp (17/0 D) su povređeni. Marc Richters (22/0 M) je u stabilnom stanju, ali nije spreman nakon povrede glave.

Izvor: www.mainz05.de

Hoffenheim II na drugoj strani pruža odlične partije u poslednje vreme, samim tim zauzimaju 3. poziciju sa osvojenim 51 bodom. Trenutno su udaljeni 3 bodova u odnosu na lidera Ulma. Imaju samo 1 poraz na poslednjih 10 ligaških mečeva. Napad i te kako funkcioniše. Sa postignutim 61 golom, imaju 2. najbolji napad lige. Imaju dobar tim, neki igrači kao što su Fisnik Asllani (najbolji strelac), Muhammed Damar i Umut Tohumcu već su igrali ove sezone za profesionalni tim u Bundesligi. Joshua Quarshie (22/1 D) je dobio žuti karton i pauziraće ovu utakmicu.

Sve u svemu, Hoffenheim II je ovde favorit, pre svega zbog odlične forme, a i činjenica da su u borbi za promociju. Na drugoj strani Mainz II i dalje muče izostanci. Pored toga domaći teren nije prednost, jer su većinu svojih bodova prikupili na gostovanjima. Samim tim igramo sigurniju varijantu X2&2+, kao i na manji ulog G2+ (1.90).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje