petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dortmund ugovorio već drugo pojačanje za letnji prelazni rok!

Fudbalski klub Borusija Dortmund, dogovorila je transfer veznog fudbalera Mo Dahouda iz redova Borusije Menhengladbah, ovaj igrač će sa ,,milionerima“ potipisati petogodišnji ugovor.

Za usluge ovog igrača bio je zainteresovan i Jurgen Kloop, ali je mladi igrač ipak odlučio da je za njegov razvoj bolje da karijeru nastavi u Dortmundu, inače njegov ugovor sa Borusijom Dortmund se bližio kraju.

Mo Dahoud u dresu Menhengladbaha

Sportski direktor Borusije, Michael Zorc je o ovom transferu rekao: ,, Mo Dahoud je veoma talentovan igrač koji igra baš na poziciji centralnog veznog fudbalera, kojeg smo pratili intenzivno već nekoliko godina. On je već pokazao da može da igra na najvišem nivou.“ 

Ovaj igrač stigao je u redove Mengengladbaha iz Fortune Dizeldorf 2010-te godine, za koji je odigrao 76 utakmice od debija za prvi tim 2015-te, postigao je 7 golova uz 14 asistencija. Iako po poreklu Sirijac, igra za selekciju Nemačke do 21 godine, za koju je nastupao 6 puta.

Mo Dahoud je drugo pojačanje Dortmunda za letnji prelazni rok, pre njega ugovoren je transfer Omera Topraka iz Bayer Leverkusena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje