subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dragić: Zvižde mi? Ma dajte, pa igrao sam u Beogradu…

Goran Dragić u svojih prvih 10 godina u NBA ligi nije osvojio titulu, iako joj je bilo blizu 2020. kad je s Miamiem u bubbleu igrao finale protiv LA Lakersa. Ove sezone to bi se moglo promeniti nakon što je potpisao za Milwaukee Buckse, koji su jedni od favorita za osvajanje prstena.

Tokom Plejofa napuniće 37 godina, već odavno nije na nivou All-Star igrača, što je bio 2018., ili člana jedne od najboljih petorki lige, kao 2014., ali od nedavnog dolaska u Buckse pokazao se kao vredan deo rotacije u ulozi plejmejkera sa klupe.

U velikom intervjuu za špansku Marcu uoči početka NBA Plejofa objasnio je da ga ne pogađa neprijateljska atmosfera u NBA dvoranama jer je iskusio igranje u Beogradu, a dotaknuo se i novog NBA takmičenja iduće sezone te procenio kako bi ono izgledalo da se uključe i euroligaški klubovi.

Dragić je na leto 2021. iz Miamija razmenjen u Toronto, ali slovenski plej i jedini kanadski klub jedan drugome nisu bili u planovima. Štaviše, Dragić, koji se nadao da će tog leta završiti u Dallasu kod Luke Dončića, nakon razmene je za slovenske medije rekao da „ima veće ambicije“, što su kanadski navijači shvatili lično.

Od starta ga nisu prihvatili, a nakon što su se tekom sezone rastali žestoko su mu zviždali svaki put kad bi se vratio u grad, bilo sa Brooklynom, Chicagom ili sada s Milwaukeejem, kao prošle nedelje u poslednjoj utakmici uvodnog dela sezone.

Haha, ma nije me briga. Svi kažu kako mi zvižde svaki put kad primim loptu. Ma dajte. Pa igrao sam u Beogradu, gde se stvari razbijaju. Ovo je ništa, za mene je to normalna situacija. Ne znam zašto se svi čude što se događa„, rekao je Dragić, koji će u prvom krugu doigravanja opet morati u Toronto ako Raptorsi prođu kroz play-in.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje