petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Druga uzastopna titula za Krejčikovu

Češka teniserka Barbora Krejčikova nastavlja sa briljantnim partijama u poslednje vreme. Nakon osvojene titule u Talinu, Krejčikova je osvojila titulu u Ostravi, a u finalu je pobedila prvu teniserku sveta Igu Švjontek.Posle velike borbe i drame Krejčikova je slavila sa 2:1, po setovima 5:7 7:6 (7:4) 6:3.

Finale nije dobro počelo za Krejčikovu, jer je Švjontek krenula furiozno sa dva brejka.Poljakinja je povela sa 5:1, no odgovor je ubrzo stigao. Krejčikova je uspela da podigne nivo igre, izjednači na 5:5, ali u 12. gemu je poklekla i prvi set je pripao Švjotntek.

Bez obzira na težak gubitak prvog seta Krejčikova pronalazi snage i brejkom otvara drugi set. Švjontek se vraća u osmom gemu na 4:4 i drugi set odlazi u taj brejk koji Krejčikova dobija rezultatom 7:4.

Odlučujući set donosi najveću borbu. Sve je bilo u totalnom egalu, a onda je usledio osmi gem kada Krejčikova pravi ključni brejk. Nakon toga Švjonek je napala, imala brejk lopt, no Krejčikova je pronašla najbolje udarce i privela meč kraju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje