subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Džumhur „slomio“ Milojevića za plasman na Adria Tur

Bosansko-hercegovački teniser Damir Džumhur pobednik je turnira koji je organizovao teniski savez Srbije. Džumhur je u velikom finalu savladao sprskog tenisera Nikolu Milojevića, rezultatom 2:1, po setovima 0:6 6:3 6:2.

Sam uvod meča je apsolutno pripao Milojeviću. Srpski teniser je dominirao u svakom segmentu igre i neočekivano lako osvojio prvi set sa 6:0.

Ipak, u nastavku meča su se polako menjale stvari. Džumhur je podigao nivo svoje igre, a sa druge strane Milojević je počeo da popušta. Džumhur prvi stiže do brejka u četvrtom gemu sa 3:1, ali Milojević je momentalno uzvratio ribrejkom. Nakon toga je usledila prava revija brejkova, a u takvim okolnostima bolje se snašao Džumhur, koji je napravio brejk više i izjednačio na 1:1.

Osvajanje drugog seta je dalo krila Džumhuru u nastavku meča. Džumhur je bio dosta bolji igrač u trećem odlučujućem setu, i bilo je pitanje trenutka kada će da prelomi meč u svoju korist. Prvi brejk viđen u petom gemu, a nakon toga je Džumhur napravio još jedan za sigurnih 6:2.

Ovom pobedom Džumhur je obezbedio plasman na Adria Tur koji startuje 13. juna.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje