subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Efikasno na Novom Zelandu

Na dalekom Novom Zelandu ekipa Velingtona će ugostiti ekipu Vonderersa.

Velington je u prošlom kolu ostvario veliku pobedu nad Melburn Viktorija i to nakon preokreta. Odigrali su sjajno meč i maksimalno iskoristili činjenicu da su gosti igrali sa igračem manje. Sada u ovaj meč ulaze puni samopouzdanja i vere da mogu da vežu dve pobede u nizu, što bi bio veliki korak ka begu sa poslednjeg mesta. Posle dužeg vremena trener Kalezić će imati sve igrače na raspolaganju uključujući i novopridošlice Ljuljića i Burnsa. Njih dvojica su odigrali drugo poluvreme protiv Viktorija i odlično su se pokazali,pa ne bi trebalo da začudi ako se nađu u prvih 11 na ovom meču. Njihov nesporni kvalitet u napadu je došao do punog izražaja u tom meču sa Viktorijem. Napadali su konstantno i to im je i donelo pobedu. Krišna i Kaluđerović odlično sarađuju,a sada im se pridodao i Ljuljić. Opasan trio. Odbrana je ta koja je klimava i tu nema nekih pomaka.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim:Rufer, Singh

Izostanci:/

Vonderersi igraju kao preporođeni od dolaska Gombaua na klupu. Bivši selektor mlade Australijske reprezentacije je izvukao sav potencijal iz ekipe.Zategao je odbranu, napad je konačno proradio i to su oni Vonderersi koje su svi očekivali na početku sezone. Vonderersi su potpisali Karusku i on će biti u timu ove nedelje,ali pitanje da li će igrati. Nesumnjivo on će biti veliko pojačanje u borbi za plej of.Ipak na ovom meču situacija nije tako bajna. Trener će se suočiti sa nekoliko bitnih izostanaka,ali i umorom svojih igrača. Oni su u sredu odigrali meč protiv Adelejda, a već u subotu igraju na dalekom Novom Zelandu. Pitanje koliko će igrači biti odmorni na ovom meču.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Risdon, Carrusca, Sotirio, Mourdoukoutas

Izostanci: Cornthwaite, Herd, Cejudo, Aspropotamitis

Predlog za klađenje: Jedan neizvestan meč. Objektivno Vonderersi imaju kvalitetniji sastav,ali umor ekipe i izostanci daju šansu domaćinu koji je u naletu. Golovi ne bi trebalo da izostanu.

Tip: GG @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje