nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Efikasno u Brazilu?

➡️ BRAZIL: Serie B
🇧🇷 00:00 Tombense – Vitoria
TIP: GGv3+ (1.75)

Vitoria trenutni lider na tabeli, neće moći da računa na nekoliko igrača na ovom susretu, levi bek Zeca (10/1 D) je suspendovan. Lucas Arcanjo (10/0 GK, prvi golman), Léo Gamalho (4/2 F), Matheusinho (6/0 M) i Giovanni Augusto (3/0 M) su povređeni.

Na drugoj strani Tombense je otpustio trenera Marcela Chamusca zbog loših rezultata. Nemaju pobedu na poslednjih 9 mečeva. Samim tim zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli sa osvojenih 6 bodova. Poslednja ligaška pobeda desila se 22. aprila, kada su savladali Ituano. Julin Tobar biće privremeni trener na klupi Tombensea.

Sve u svemu, očekuje se reakcija Tombensea. Pobeda u ovom meču, podigla bi moral igračima. Svakako mogli bi da očekujemo drugačiji Tombense, jer je novi-privremeni trener na klupi. Na drugoj strani, Vitoria nije uspela da se distancira od drgih timova. Imaju samo 2 bodova prednosti u odnosu na Vila Novu koja je na 2. poziciji, a večeras moraju bez prvog golmana. Obe ekipe žele pobedu, samim tim mogli bi da očekujemo efikasnu utakmicu. Probaćemo na manji ulog tip GGv3+ (GG ili 3+). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje