petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: Da li Partizan ima šanse protiv Virtusa?

Manje od 48 sati nakon završetka duela sa Armanijem, košarkaši Partizana Mozzart Bet igraju novi meč Evrolige. U četvrtak, 20.10. od 20:30 u Štark arenu stiže bolonjski Virtus. Osvajač prošlogodišnjeg izdanja Evrokupa je u utorak poražen u Kaunasu od Žalgirisa, dok su crno-beli u najvećoj dvorani na Balkanu ostali bez pobede protiv Armanija nakon preokreta u poslednjim minutima susreta.

Pred večerašnji trening Partizana Mozzart Bet, trener Željko Obradović je izjavio:

Ponovo smo radili skauting, kao što uvek radimo. Radi se pre svega o ekipi koja igra jaku odbranu. Pokušavaju čestim izmenama da drže visok nivo, imaju igrače sposobne da to rade. Menjaju odbranu, to je nešto na šta moramo da budemo spremni. Što se tiče njihovog napada, pokušavaju da igraju u tranziciji, imaju igrače na pozicijama četiri i pet koji mogu da uspostave igru na niskom postu. Svi ovi igrači koje sam nabrojao u odbrani imaju i veliki napadački kvalitet i apsolutno jasne ideje kada i koga žele da koriste. Probaćemo večeras i ujutru da reagujemo u tom smislu, moramo da budemo maksimalno koncentrisani kako bi se odigrala dobra utakmica“, poručio je Obradović.

Centar crno-belih Matijas Lesor pred duel sa Virtusom kaže:

„Želimo prvu pobedu, želimo dobru utakmicu. Odigrali smo poslednja dva meča u Evroligi bolje nego prvo kolo, ali moramo da pronađemo način da kvalitetnije zatvorimo meč. Nisam umoran, tu sam da bih igrao i srećan sam kada sam na terenu. Trener ima poverenja u mene i sve što želim je pobeda“, istakao je Lesor.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje