četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Embid: Jokić laže….

Dok se u NBA ligi igraju utakmice plej-ina i brojni timovi čekaju svoje protivnike, ujedno se i završava nikad neizvesnija trka za MVP-nagradu. Ostala su dva kandidata, a to su Nikola Jokić i Embid.

Embid je gostovao u jednoj emisiji i dobio pitanje u vezi MVP-nagrade. Dao je jedan vrlo zanimljiv odgovor u kojem je indirektno potkačio i našeg Nikolu i samo, još jednom, pokazao koliko mu je Nikola ušao u glavu i koliki kompleks ima od njega.

“Ono što ću reći je da ako ljudi kažu da ih nije briga za to, oni lažu. To je najbolja nagrada koju možeš da dobiješ kao košarkaš i mnogo znači. Ali ako bih je osvojio bilo bi sjajno. To bi potvrdilo sav rad koji ulažem. Zato mi je stalo do nagrade jer sam uložio toliko napora i ako uspem da dobijem takvo priznanje to potvrđuje da nisi gubio vreme. Ali kao što sam rekao, ako vam neko kaže da ga nije briga, to je sr*nje”, rekao je Kamerunac.

Naravno, Nikola Jokić ne ide po emisijama i ne “ lobira “ za sebe, već se vredno sprema za plej of sa svojim timom.

Generalno, utisak je da se u Americi vrši nikad jači pritisak kako bi Emid osvojio MVP nagradu. Pa neka mu je, mi znamo ko je najbolji, uostalo statistika pokazuje sve, a siguran sam da ste je videli ovih dana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje