petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Evo kakav vikend su imali rivali Crvene Zvezde i Partizana u Evropi!

Rivali Crvene Zvezde

Mitiland je sa 2:0 još u petak savladao Nordsjeland, a u strelce su se upisali Isaksen i Lind. Mitiland je drugi na tabeli sa skorom 6 0 2 iza Kopenhagena.

Ludogorec je istim rezultatom samo u subotu savladao Černo More. Golove za ‘Ludu šumu’ postigli su Manu, kao i Despodov sa bele tačke. Ludogorec je iz 5 utakmica zadržao maksimalni učinak i lider je sa bodom više i dve utakmice manje od CSKA Sofije.

Braga je posle Gimaraeša odigrala meč bez golova i protiv Fereire, pa se može reći da ima problema sa realizacijom. Trenutno je 6. na tabeli sa 8 osvojena boda u prvenstvu Portugalije, ali je bez sumnje Zvezdin najozbiljniji kandidat za prvo mesto u grupi.

Rivali Partizana 

Jedini rival Partizana u Evropi koji je bio uspešan ovog vikenda je Flora iz Talina. Sjajnu uvertiru pred Gent je napravila pobedom nad Parnu u gostima sa čak 0:6. Na tabeli ima 12 bodova manje uz 3 utakmice manje od lidera Levadije.

Gent nikako da uhvati ritam. Nakon što je sa 6:1 deklasirao šampiona i učesnika Lige šampiona Klub Briž, ovog vikenda je na svom terenu sa 2:3 poražen od Šarloa. Nalazi se tek na 14. mestu Jupiler lige sa 7 osvojena boda.

Anortozis je zbog obaveza u Evropi bio slobodan sve do ovog vikenda. Međutim, novu sezonu je započeo porazom na gostovanju Doksi od 2:0 uz po crveni karton na obe strane.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje