subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Budućnost igra protiv Anđušića

Košarkaši Budućnost u utorak nastavljaju takmičenje u Evrokupu kada će se od 19:15 sastati sa Bourgom u okviru TOP16 faze.

Na klupi će biti Petar Mijović, koji je propustio gostovanje u Splitu i drugi poraz u ABA ligi. Petar Popović takođe se vraća u sastav ekipe.

Mi imamo svoje probleme, drugi put smo obustavili trenažni proces, ne uspijevamo da odigramo utakmicu u punom sastavu. Međutim, nadam se da svjesni situacije imamo snage da se skupimo i odigramo dobar meč i zabilježimo pobjedu koja će nam mnogo značiti„, kazao je Mijović.

Bourg je i najprijatnije iznenađenje Evrokupa, na dominantan način je stigao do druge faze.

Ispred nas je jako teška i zahtjevna utakmica. Prema ekipi Burga i treneru Vučeviću imamo maksimalan respekt. Iskusna ekipa, jako dobro podijeljene uloge, dodatno pojačani za TOP16 fazu i iza njih za sada odlična sezona u oba takmičenja„, kazao je Mijović.

Francuska ekipa je odigrala izuzetno naporan meč 10. januara u okviru kupa Francuske gde su izgubili od ASVEL-a (86-77). Srpski igrač Danilo Anđušić bio je najbolji poenter sa 16 poena, ali i očajnim šutem (6-14 iz igre).

Evrokup najava: Lokomotiva – Levallois (utorak 12. Januar)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje